Câteodată

balloon-balloons-dress-h3rsmile.tumblr.com-happiness-happy-Favim.com-49804

Câteodată ar trebui să lași la o parte egoismul și să fii măcar pentru o singură clipă al tuturor , să te dedici total celor din jurul tău fără să-ți pese de tine , fără să te gândești măcar o clipă la binele propriu .Pur și simplu alege o zi și în acea zi devino unealta celorlalți .Pentru că oricât de buni am fi  și oricâte fapte bune am face , în esență suntem egoiști  ; dacă nouă ne este  bine , de-abia atunci ne mai  gândim și la ceilalți .Dacă nevoile noastre sunt satisfăcute ,de-abia atunci ne permitem să ne pese și de nevoile altora și … de-abia atunci ne întoarcem fața spre ei.

Câteodată ar trebui să fii cea mai caldă persoană de pe planetă ,să lași căldura aceasta să-ți emane din fiecare por și să-i lovească pe toți  cei pe care îi întâlnește în cale.Alocă-ți o zi în care să nu te gândești nici măcar o milisescundă la sufletul tău .În această zi arată-le celorlalți câtă nevoie au de tine, arată-le că dacă vrei poți să le fii de ajutor în toate modurile în care ei îți pot cere ajutorul . Arată-le că de fapt, pentru tine , ei  sunt parte a universului tău și că ești pe deplin conștient că nu ești singur în această lume a ta  .Lasă-i în această zi să te sece de puteri , să te folosească așa cum doresc ei, pentru a-și hrăni ego-ul , pentru că la finalul zilei o să îți revii complet și ei vor vedea că nu te pot distruge .

Câteodată ar trebui să nu te mai  lași dus de valurile vieții indiferent de locul în care te lasă acestea  și să nu mai acepți să iți petreci mare parte din timp pe orice țărm pe care naufragiezi purtat de curenți. Alege-ți tu plaja cea mai însorită pe care să rămâi și pe care să-ți înfigi umbrela pentru ca atunci când apune soarele toate alegerile făcute ,să-ți aparțină doar ție și să nu regreți absolut nimic din ceea ce  ai putea lăsa pe seama hazardului. Nu te mai lăsa luat pe sus de fiecare uragan  ce-ți iese în cale  , fă-ți planuri și încearcă să te ții de ele cât mai fidel cu putință  pentru că oricâtă încredere am avea în destin  și oricât ne-am lăsa pe mâna acestuia, la final  când tragem linie, se poate vedea clar că de fapt fiecare își face propriul destin .

Câteodată cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru fericirea ta , este să lupți prin toate mijloacele de care dispui  pentru a o obține . Află cât mai curând că ,deși ai nevoie de cei din jurul tău pentru aceasta , în general tu ești singurul  care poate într-adevăr să facă rost de ea  .Află că ea nu vine niciodată de bună voie  și că nici oamenii din jurul tău nu ți-o pot oferi la modul complet  . Mai trebuie să știi că : deși Câteodată(de cele mai multe ori )  ai nevoie să aparții oamenilor din jurul tău iar ei la rândul lor să îți aparțină ție trup și suflet  ,această fidelitate biunivocă este relativă și fragilă  ; nimeni neaparținând în realitate decât sieși , tu nefiind decât propriul tău stăpân , celelalte păreri de posesie asupra chiar și a unei  mici părți din altcineva, nefiind altceva decât simple amăgiri .

Câteodată ar trebui ca fiecare dintre noi să facă măcar unele din lucrurile acestea pentru a atinge acea stare de beatitudine pe care o căutăm toți. Personal reușesc destul de rar să fac tot ceea ce am spus  mai sus  ,dar atunci când reușesc să o fac ,o fac cât de bine pot  pentru că știu că ,nu în fiecare zi suntem dispuși să facem ceea ce e corect și bine pentru a fi fericiți ,dar cel puțin atunci când ne hotărâm că ne dorim cu ardoare acest lucru  trebuie să  depunem toate eforturile necesare realizării lui.

Anunțuri

Despre Il Serpente

My whissssssperssss will always rule your world
Acest articol a fost publicat în Cele din zilele negre și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s